Annonsera i Landleys kök

Annonsera i Landleys kök

Landleys kök är en blogg som inriktar sig på mat och dryck samt resor inom ämnena. All annonsförsäljning sker genom bolaget Made by Red AB samt via annons-partnern ProAd. Beroende på vad för typ av annonsering ni är intresserad av gäller de kontaktuppgifter som anges nedan. Vill du annonsera i Landleys kök? Vid eventuella frågor går det bra att skicka ett mail till annonslandleyskok.se.

Värt att veta om Landleys kök

Annonsera i Landleys kökLandleys kök startades 2010 och är idag en av Sveriges största matbloggar med mellan 1-2 miljoner sidvisningar per månad. Landleys kök är en fristående blogg som ligger på egen hosting och är således inte en del i något bloggnätverk.

Jag som driver Landleys kök heter Madeleine Landley. Jag sköter webbplatsen helt själv och hanterar programmering, fotografering, receptkreation, design och innehåll på egen hand. Bloggen består till 90% av de recept som jag själv skapar, lagar upp, stylar och fotar. Idag finns över 1.900 recept på webbplatsen och de största ämnena är vardagsmat, buffé, festmat och vegetariskt. Många av recepten är också glutenfria och Low Carb samt kommer med dryckesrekommendationer. Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa mina besökare att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest.

 

Banners / Display-annonser

All försäljning av banners förmedlas via ProAd.
Observera att alla annonser måste stödja SSL.

Färdigskrivna inlägg / Manual Article Spinning

All försäljning av färdigskrivna inlägg förmedlas via ProAd.

Sponsrade inlägg

Sponsrade inlägg och recept hanteras direkt via Landleys kök annonslandleyskok.se.
Det går även bra att kontakta ProAd vid intresse för sponsrade inlägg, samt om en kombination av annonstyperna önskas.

Det sponsrade inlägget formuleras som en rekommendation från Landleys kök och följer den tonalitet som används i bloggen. Inlägget markeras med ”Sponsrat inlägg” och utgående länkar markeras med rel=”nofollow” enligt Googles rekommenderade riktlinjer. Utöver offererat pris tillkommer kostnad för eventuella råvaror och rekvisita.

» Exempel på sponsrade inlägg hittar du här.

Facebook & Instagram-annonsering

Facebook & Instagram-annonsering säljs som ett komplement till inläggsannonsering i bloggen. Se ovan.

Nyhetsbrev

Landleys köks nyhetsbrev går ut en gång per månad. För synlighet i nyhetsbreven samt dagsaktuell information om antal prenumeranter, kontakta på annons[at]landleyskok.se.

 

Övriga jobb

Du kan anlita mig för receptframtagning, mat-styling samt fotografering. Läs gärna mer om mig och min bakgrund här.

Produktprover

Jag testar produkter inom ämnet och publicerar dessa på instagram (i den mån jag tycker det är en bra produkt). Vill du skicka produktprover? Kontakta mig på: infolandleyskok.se. Inga produkter får skickas utan medgivande eller överenskommelse om leveranstid.