Cono Sur bloggträff på Restaurangakademien

Internationell matbloggtävling med Cono Sur

I fredags var det dags för alla bloggare som ställt upp i årets tävling för vinproducenten Cono Sur att träffas på Restaurangakademien i Stockholm. För tredje året i rad arrangerar Cono Sur och Spring Wine & Spirits denna matbloggstävling där alla med en matblogg är välkommen att delta med ett recept.

» Mitt recept: Grillad torskrygg med tryfflad palsternackspuré, fruktsalsa och örtsmör.

Mat till vin

Recepten ska passa till något av de två vinerna Cono Sur Organic Chardonnay eller Cono Sur Organic Cabernet Sauvignon, Carmenère. Tanken är också att allmänheten ska rösta fram tre bidrag som nomineras och lagas upp. Därefter väljs en tävlande som skickas till finalen i Paris i november. Vinnaren där får åka till Chile och besöka Cono Surs vingårdar. Från den 18 augusti kan allmänheten rösta på sitt favoritrecept.

Smakkväll med Cono Sur

Under kvällen träffades vi som tävlat för att laga mat, prova vin och ha det trevligt på Restaurangakademien i Stockholm. Rätterna lagades av de tävlande under ledning av Julius Wallmo, köksansvarig på Restaurangakedmien, och avnjöts sedan med några av Cono Surs viner.

Här hittar du foton från kvällen. Du kan också se dem på Flickr som de automatiskt hämtas in ifrån. Tack för en trevlig kväll, alla duktiga bloggare som var där. Vill du hyra mig som eventfotograf hittar du min kontaktinfo i sidfoten. Företaget har F-skatt.

Foton från Cono Sur matbloggträff på Restaurangakademien

[flickrportfolio gallery=”https://www.flickr.com/photos/133993056@N08/galleries/72157657589325102/” lightbox=”on” row_height=”250px” hover_effect=”clayton” columns=”3″ number_photos=”33″ load_more=”off” padding=”4px”]


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.