Mack SM

Bilder från Mitt Kök 2012

One down, three to go. Mässan Mitt Kök är i full gång och massor av kul saker finns att kika på. Var var på plats hela dagen igår – förstås med kameran i högsta hugg. Här kommer lite blandade bilder från första dagen.

Har du svårt att hitta på mässan? Ladda ner appen som finns till iPhone och Android. I den kan du bland annat hitta alla utställare, läsa om mässan, få tips på var du kan äta samt få info om hur du reser till mässan.

Vad som händer på mässan

Jag började min dag på Mitt Kök-scenen där Mack SM gick av stapeln. Mer om detta kan du läsa här.

Mitt Kök 2012Mitt Kök 2012Mitt Kök 2012

Mitt Kök 2012Mitt Kök 2012Mitt Kök 2012

Efter de två heaten i Mack SM var det dags att laga lunch hos Rent a Chef. Vi fick i team om fyra laga Sashimi och ostron med äppelkaviar, fänkålscrudité och palsternackscreme. Både gott och kul.

Mitt Kök 2012Mitt Kök 2012Mitt Kök 2012

Mitt Kök 2012

I monter 13:41 kan man prova på Speed Tasting. Varje Speed Tasting tar en halvtimme och kostar 100:-. Kul idé som många verkar gilla med tanke på hur välbesökt denna tillställning var.

Mitt Kök 2012

En av mina favoritmontrar hade Prime Wine Group. Snygg och stilren. Dessutom var det heller inget fel på det röda Some Zin-vinet.

Mitt Kök 2012

Vi matbloggare avslutade dagen uppe i bloggarrummet där vi på plats samlades och diskuterade viktiga saker.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.