Det är ekonomiskt, klimatsmart och i många fall ekologiskt att äta blast och växter. När allt kommer till kritan är det ett gratis skafferi rakt utanför dörren., och egentligen är det ingen skillnad på de sallader och örter vi köper i butik. Förr tog vi tillvara på mycket mer från naturen, men idag har många av de kunskaperna fallit i glömska. Vi slösar och kastar mer, exempelvis grönsakernas blast som är fullt ätlig. Här hittar du enkla och goda recept med blast och växter. Mer om ätbara blommor, ogräs, blad och skott kan du läsa här.
Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Här bjuder jag på goda recept, mat- och vintips samt inspiration och smarta knep till köket. Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest.
Här hittar du allt det senaste i Landleys kök
Prenumerera på YouTube-kanalen så du inte missar några nya videos från Landleys kök.
Användning av bilder:
Observera att alla bilder och texter på sajten lyder under upphovsrättslagen. Det innebär att alla foton tillhör Landleys kök och ej får användas utan tillstånd. Vänligen kontakta mig för mer info eller om ni vill köpa recept och bilder. Länk och källa måste alltid uppges.
Observera att frågor om recept/inlägg endast besvaras här i bloggen via tillhörande kommentarsfält, ej via mail eller sociala medier.
» Här hittar du kontaktuppgifter
Annonsering och samarbeten:
Vill du annonsera ett göra ett samarbete?
» Här hittar du mer information.
Landleys kök reserverar sig för eventuella felaktigheter. Verkar något konstigt i ett recept eller en text, hör gärna av dig via tillhörande kommentarsfält.