RödbetshjärtanPersonligen kan jag både gilla och ogilla denna dag. Jag minns det mest från när man var yngre och gick i plugget. Under alla hjärtans dag kunde eleverna köpa rosor till den man gillade – ofta helt anonymt. Därefter delades de ut under stor uppståndelse i klassrummen.

Jag fick så klart aldrig någon… utom av tjejpolarna. Sen satt man där och var avundsjuk på alla de coola kidsen som fick drösar med rosor.

Recept till alla hjärtans dag

När jag och sambon träffades firade vi alltid alla hjärtans dag. Det lagades något gott, dracks bubbel och mumsades choklad. Jag har fortfarande kvar de där gulliga korten man fick med Mirandabjörnar som hälsade nåt klämkäckt. Det är en nostalgitripp att rota i de där gömmorna. Idag är det 14 år sedan vi blev tillsammans. Tänk vad tiden går fort när man har kul.

Tips på god mat och enkla recept till alla hjärtans dag

Å andra sidan ordnar vi mysiga kvällar lite när som helst – det behöver inte nämligen inte vara just alla hjärtans dag. Däremot har man förstås ett par välbeprövade recept i bakfickan som passar bra till alla hjärtans dag. Alla recept är för 4 personer om inget annat anges.

» Fler recept till alla hjärtans dag hittar du här

Fler goda recept till alla hjärtans dag


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.