Sedan ett år tillbaka driver jag egna företaget Made by Red. Här arbetar jag bland annat med uppdrag som fotograf, skribent och receptkreatör. De två viktigaste benen i företaget är dock att jag är webdesigner och originalare. Det tar mig förstås till de två senaste jobben som jag här tänkte tipsa om – det vill säga för den som gillar att tävla.

Casas Patronales DrömMys

Casas Patronales DrömMys

Det första tipset är Casas Patronales DrömMys, där jag har byggt och designat tävlingssajten. Detta är en trevlig tävling där man är med genom att tagga sina instagrambilder – och på så vis tävlar om fina priser. Här delar också flertalet kända personligheter med sig av sina goda recept och bjuder på sitt så kallade DrömMys.

För egen del är Casas Patronales rosébox något som går varmt hos oss under sommarhalvåret. Det är perfekt att ha i kylen och tappa upp ett litet glas till helgens kvällsgrillning när man står där i solen och njuter av livet.

Robertson Loves Sweden

Robertson Loves Sweden

Den andra webbplatsen som jag byggt och designat är Robertson Loves Sweden. Även här kan man tävla om fina priser genom att tagga sina instagrambilder.

På denna webbplats hittar man även goda recept som passar till vinerna. Recepten är skapade av Annika Smaskens, de duktiga killarna på Mat med vänner, mästerkockarna Stina Patetsos och Jennie Benjaminsson samt Fredrik Zäll, Lyxlagat.

Robertson Wines har för övrigt flera populära viner i Sortiment hos Systembolaget. Denna popularitet inspirerade också till namnet ”Robertson Loves”.

Båda dessa tävlingar pågår under 2014 och priserna ändras från månad till månad.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.