© Alexia Rahm @ www.Inspirationsboost.seMinns du den gamla goda tiden när man brevväxlade? Du vet, pappersbitar som man kluddade på med en analog bläckpenna och sedan petade ner i ett kuvert och la på lådan? Du kanske till och med fortfarande gör det?

Jag och min goda vän Alexia bestämde oss i alla fall för att blåsa liv i fenomenet och göra det lite annorlunda – vi bestämde oss för att bloggväxla.

För ett par dagar sedan kunde ni läsa Alexias intressanta inlägg här i Landleys kök om hur man kommer igång med träningen – och behåller motivationen.

Jag som själv tränar regelbundet fick gåshud när jag läste det – det var så mitt i prick och otroligt inspirerande! Något som var kul var också hur många som hörde av sig och tyckte precis detsamma.

Idag bloggar jag hos AlexiaMadeleine Landley

Idag bloggar jag istället i Alexias blogg, Inspirationsboost. Där berättar jag hur man finner motivation och inspiration i köket.

När Alexia bad min skriva om detta fick jag mig en tankeställare. Va? Tycker inte folk om att laga mat? Men varför? Själv är det bästa jag vet att laga mat och hitta på recept, och när folk frågar hur jag orkar hålla på är svaret enkelt – jag älskar det.

Hur orkar man?

När man kommer hem efter en lång arbetsdag, har suttit i segdragna möten, har hämtat på dagis eller skola, gymmat – ja, då kan det vara svårt att finna motivation att ställa sig i köket. Hur ska man orka när både kropp och hjärna går på sparlåga?

I inspirationsboost.se får du svar på precis det,
och förstås ett gäng handfasta tips.

Smaklig spis!

Pssst! Glöm inte att jag också bloggar varje fredag hos FoodMonitor.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.