Idag var en skön dag ute på landstället. Vi har varit här ute och haft det gött (som de säger i Göttelabörrg) sedan i lördags, så snart är det en vecka. Jag har jobbat hemifrån halva veckan och har varit ledig sedan halva onsdagen. Även om det är svårt att släppa jobbet så har det varit otroligt skönt att bara ta det lugnt. Jag har faktiskt nästan börjat förvandlas till en gammal eremit som knappt orkar gå utanför dörren. Men det är väl okej om det är -14°. Eller?

Idag vågade jag mig i alla fall ut. En lite promenad bort till soptunnan fick det bli tillsammans med min kära mor. Det var 3° idag, så det skulle man väl kunna kalla för värmebölja :) Karlarna var uppe på taket idag och skottade av snön ifrån det och efter att ha varit ute i snön så är det obligatoriskt med en Jägermeister. Så på med skidbrallorna igen och ut och shotta jäger. Sedan blev den en bastu med lite pilsner, ölkorv och den obligatioriska snörullningen. Det är så skönt när det svider i huden när man går in i bastun igen.

Nu ska jag sätta igång och knåpa till ännu en förrätt innan det är dags att titta på Let’s Dance. Dessutom ska jag se till om jag kan tweaka till min populära fiskrätt. Man måste ju variera sig. Och vem vet, sedan kanske det blir en liten cigarr och en whisky. Mmm mmm mmm!

Tjing på er och trevlig helg!


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.