Följ Landleys kök

Följ Landleys kök

Visst är det underbart hur tekniken går framåt? En gång i tiden var det vanligaste sättet att prenumerera på innehåll via RSS, men idag finns det det så många fler sätt att hänga med och hålla sig uppdaterad på. Man skulle kunna säga att det finns något för alla. Genom att prenumerera får man information så fort ett nytt inlägg dykt upp i bloggen. Här är några av de sätt du kan följa på för att få recept och tips kring mat och dryck direkt dit du vill.

Gilla på Facebook

Gilla Landleys kökOm du gillar Landleys kök på Facebook så får du alla uppdateringar och fiffiga tips direkt i fin flöde. Glöm inte att fälla ut drop down-menyn bredvid Gilla-knappen på facebooksidan och välja ”Lägg till i intresselistor” så att du ser det som postas.

Prenumerera med RSS

Du kan även prenumerera på Landleys kök via RSS, antingen via din mail eller via en särskild RSS-läsare. Jag rekommenderar varmt RSS-läsaren Feedly. Dels är den kompatibel med de flesta typer av operativ, enheter och browsers. Fint nog synkar den också din data vilket gör att du kommer åt ditt sparade innehåll på datorn såväl som i mobilen. Att allt dessutom presenteras på ett aptitligt vis gör inte saken sämre.

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Prenumerera på Landleys kökEn gång i månaden kommer nyhetsbrevet från Landleys kök. Nyhetsbreven är helt gratis att prenumerera på och är fyllda med inspiration, recept samt tips på mat och vin som hör säsongen till.

Du kan förstås också följa mig på Twitter och Instagram. Här ger jag tips och postar aktuella uppdateringar från olika events. Dessutom kan man interagera med mig direkt. Dock behöver du ett twitter- eller instagramkonto för att kunna göra detta.

I Landleys kök hittar du både inspiration och festliga recept. Jag hoppas att du gillar det du hittar och kommer tillbaka. Så, vad väntar du på? :)

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.