Christmas Feel GoodAvskyr du också heliga hymner, skråliga barnsånger och klinkeklonkande julmusik som ger en huvudvärk?
Då är det här Spotify-playlisten för dig.

Utan från Carola och Peter Jöback

Roligt nog har jag fått mycket positiv feedback om Feel Good-playlisten som man kan prenumerera på här via Landleys kök. Den här listan är i samma anda och är helt fri från Carola, Wham, Mariah Carey och andra ”hits” som ofta går på repeat i butiker.

Över 1000 låtar

I listan, som i skrivandets stund består av över 700 skrålfria spår, hittar du sköna loungelåtar i stilarna jazz, bossa nova, salsa och rockabilly. Passar perfekt såväl till glöggpartyt, på julafton eller en kväll när man bara vill softa med en varm kopp glögg.

Bästa listan med julmusik på Spotify

Spotify julVisst är det skönt när nån annan redan gjort jobbet? Börja lyssna nu, via Spotify. Det är helt gratis. Glöm inte att klicka i ”prenumerera” för att få tillgång till alla nya låtar. För bäst blandning, kör listan på shuffle.

Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.