Hitta din matkasse hos matkasse.se

Hitta din matkasse hos Matkasse.se

Tänk så många det är som använder sig av matkasse-tjänster. Idag finns det i princip en matkasse för alla behov, smaker och preferenser. Att matkasseindustrin har ökat är kanske inte så konstigt eftersom det är smidigt att slippa trängas bland folk i butiken, inte behöva planera vad man ska laga, och bara få det levererat hem till dörren. Allt fler handlar sin mat på nätet och fördelarna med en matkasse är många. Det är ju också perfekt att kunna få goda, välplanerade och näringsriktiga middagar hem till dörren när vi idag är så stressade.

Hitta din matkasse hos Matkasse.seVilken matkasse ska man välja?

Men, vilken matkasse ska man egentligen välja? Det är ju en djungel där ute och alla hushåll är olika stora med olika behov så som snabblagade och barnvänliga rätter, medan andra vill ha lite mer utmanande matlagning. Man kanske har olika preferenser om dieter, ekologiska råvaror eller bara vill ha matkassen med lägsta priset. Hur ska man då hitta den?

Tjänsten Matkasse.se hjälper dig att hitta och välja en matkasse genom att lista de största matkasse-tjänsterna som finns i Sverige. Här hittar du matkassar från bland annat ICA, Coop, City Gross, Linas Matkasse, Mat.se och Årstiderna.

Vilken matkasse är bäst?

På Matkasse.se kan man enkelt se vad de olika leverantörerna har för utbud av matkassar och sortera listan efter kriterier så som ekologiskt, barnvänligt, storhelg, vegetariskt, veganskt osv. Följer man en diet kan man filtrera ut kassar som är GI eller LCHF-anpassade, och har man en allergi finns valen laktosfritt och glutenfritt.

Vem levererar till dig?

Det är förstås svårt att veta om en matkasse är bra, därför kan man på Matkasse.se också lämna betyg och se vad andra gett för utlåtande. En annan fiffig funktion är att man kan skriva in sitt postnummer för att se vilka matkassar som levereras dit man bor.

För att man på ett tydligt och enkelt sätt ska kunna hitta bland det aktuella utbudet av matkassar, uppdateras och fylls listan på kontinuerligt. Funderar du på vilken matkasse du ska skaffa? Kolla in tjänsten redan nu – den är helt gratis att använda.

*Detta inlägg sponsras av matkasse.se.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.