Prenumerera på en matkasse från Landleys kök

Prenumerera på en matkasse från Landleys kök

Är du en av dem som prenumererar på en matkasse? Jag förstår dig. Det är trots allt himla smidigt att kunna få ingredienser och planerade måltider hemskickade direkt till dörren. Särskilt under vardagar och veckor då man har lite tid.

Nu kan du prenumerera på en matkasse från Landleys kök! Sedan årskiftet har jag börjat samarbeta med Gastrofy. Detta gör att du hittar flera av mina recept hos dem – och kan få varorna till recepten hemskickade.

200:- rabatt på din matkasse med denna rabattkod

Medlemsskapet hos Gastrofy har ingen bindningstid. Det är också flexibelt vilket innebär att du kan byta ut recept såväl som ingredienser precis hur du vill. Du kan också ändra leveranstid eller avboka din kasse ända fram till klockan 18:00 dagen innan hemkörning. Du betalar så klart bara för de ingredienser du får hem samt frakt.

Det är detta jag tycker är bäst med Gastrofy – att man kan lägga till och ta bort vad man vill, och att man kan kan anpassa sin mat efter den stil eller diet man följer.

200 kronor rabatt200:- rabatt på din matkasse från Gastrofy!

Just nu kan du som är läsare i Landleys kök ta del av ett exklusivt erbjudande och beställa en matkasse med 200 kronors rabatt.
Ange rabattkoden landleyskök så får du 200:- rabatt på din första matkasse!

Är det något särskilt recept här ifrån bloggen som du skulle vilja hitta hos Gastrofy? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan. Läs mer om Gastrofy och deras kockar.

Tre tips på recept du kan handla hem från Gastrofy

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.

Prenumerera på en matkasse från Landleys kök hos Gastrofy. Med denna rabattkod får du 200 kronors rabatt på din första matkasse.