Mjuk getost utan skal

President färsk getostPresident färsk getost på rulle är en fantastisk getost. Eftersom den har en mild och fin smak med krämig konsistens är den perfekt för den som inte är särskilt förtjust i getost. En bra ost att starta med helt enkelt, om man inte är så förtjust i getost.

Det fina med denna ost är också att den är fri från det skal som omger getost och som adderar en smak av svamp – som färska champinjoner.

President färsk getost på rulle

President färsk getost hittar du i de flesta matbutikerna. Förpackningen är avdelad i två sektioner om 2 x 100 gram getost och kostar runt 35:-. Osten är skalfri, mjuk och ligger som två rullar. Smaken är inte så ”getig” utan lite mer syrlig, medan konsistensen är krämig och mjuk. Nu finns det också i enpack på 100 gram. Läs mer om President Président Président Petits Chèvres Doux här . Observera att du måste scrolla ner på deras sida till den ost som heter ”Président Petits Chèvres Doux”.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.