Nyhetsbrev från Landleys kök

Klart du ska ha nyhetsbreven från Landleys kök. Det är ju helt gratis.
Nyhetsbreven kommer till din e-post en gång per månad och är laddade med inspiration, recept samt tips på mat och vin som hör säsongen till. Missa inget kul! Registrera dig här redan nu.
( * Obligatoriska fält.)
 

Vad är du intresserad av?
* Genom att klicka på prenumerera godkänns villkoren nedan.


 

 

Villkor:
Genom att registrera dig till nyhetsbreven från Landleys kök accepterar du dessa villkor samt att Landleys kök får skicka e-post till dig. Innehållet i nyhetsbreven är enbart avsedd som allmän information och inspiration, och kan innehålla sponsrad reklam och rabatter.

Genom att registrera dig till nyhetsbreven från Landleys kök godkänner du att dina personuppgifter så som namn, e-postadress och intressen registreras. Personuppgifterna du registrerar används för att kunna skicka ut nyhetsbrevet till dig, verifiera din identitet samt för att i förekommande fall kommunicera med dig. Personuppgifter och annan information som du registrerar på www.landleyskok.se kommer inte att överföras eller säljas vidare till andra företag i marknadsföringssyfte.

Dina personuppgifter sparas inte under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn för ändamålet enligt dessa villkor. Lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder används för att skydda dina personuppgifter, dock avsägs alla garantier om full säkerhet för de uppgifter som registreras på grund av eventuella dataintrång och bristande hantering hos tredje part.

Personuppgiftsansvarig är Made by Red AB, org.nr. 556997-9502, som ägs av Madeleine Landley. Du har rätt att en gång per kalenderår, skicka en skriftligt undertecknad ansökan ställd till Made by Red AB för att få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig samt hur dessa behandlas. Nyhetsbreven är alltid märkta med en länk för avregistrering längst ner.

I nyhetsbrevet som kommer cirka en gång per månad fokuserar jag på det som är värdefullt för dig i form av recept, tips, inspiration och erbjudanden som jag själv hade tackat ja till. Naturligtvis är det helt gratis att prenumerera och lika enkelt att avsluta sin prenumeration när så önskas.

Kommentarer (9)

 • Karin Persson 2015-09-06 kl. 08:07 Reply

  När jag letar efter recept på nätet, hamnar jag ofta i landleys kök. Recepten är enkla, tydliga och inspirerande. Dessutom är jag alltid, hittills, nöjd med resultaten!

  • Madeleine Landley 2015-09-09 kl. 14:52 Reply

   Hej Karin.

   Vad roligt att höra – det värmer :)
   Stort tack.

   Mvh
   Madeleine

 • Kerstin 2016-09-20 kl. 11:31 Reply

  Jag saknar en ruta ”vegan/vegetarisk”

 • Ulla 2017-04-12 kl. 14:18 Reply

  Hej

  Jag fick brev att jag aldrig öppnar och tittar på brevet du skickar. Det kan ju bero på att jag aldrig fått något att öppna?
  Nu brukar jag besöka din sida ändå, så det kanske inte spelar någon roll.

  • Madeleine Landley 2017-04-12 kl. 19:12 Reply

   Hej Ulla.

   Det blev en liten miss i det hela vilket gjorde att de som nyligen registrerat sig också fick det senaste meddelandet.
   Självklart ska det inte vara så, men jag ska se till att du – och alla andra som registrerat sig de senaste dagarna kommer att fortsätta få nyhetsbreven.
   Ledsen för detta och hoppas du ska hitta inspiration i kommande nyhetsbrev :)

   Mvh
   Madeleine

 • Helén 2017-04-12 kl. 19:04 Reply

  Jag börjar prenumerera idag du har inspirerande recept!
  Gillar att du skriver vad din mamma sagt t.ex. om Jansson🤗

 • `Helen Westlund 2017-04-13 kl. 10:15 Reply

  Hej

  Min mailadress har blivit borttagen för att jag inte öppnar breven men det har ju inte kommit så speciellt många. jag brukar spara breven i en receptmapp för kommande matlagnings inspiration och det är inte alltid jag öppnar dem på en gång. Nu försökte jag anmäla mig igen men det gick inte. Får bara detta meddelande: För många registreringsförsök har gjorts med denna e-postadress. Försök igen om 5 minuter. (#8171)
  Till nyår provade jag receptet på sotad och hasselnötsinbakat rådjur, vilken succe det blev! Inte alltför svårt för en amatör som mig och så fantastiskt gott!

  • Madeleine Landley 2017-04-13 kl. 12:09 Reply

   Hej Helen.

   Se ovan kommentar – alla andra som registrerat sig de senaste dagarna kommer att fortsätta få nyhetsbreven.
   Det blev en miss där nya prenumeranter inte skulle ha fått detta utskick.

   Mvh
   Madeleine

Har du en kommentar eller fråga om receptet/inlägget? Lämna denna nedan. Observera att inga frågor besvaras via mail.

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är markerade med *.

Du kan använda HTML-taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>