Nyhetsbrev från Landleys kök

Klart du ska ha nyhetsbreven från Landleys kök. Det är ju helt gratis.
Nyhetsbreven kommer till din e-post en gång per månad och är laddade med inspiration, recept samt tips på mat och vin som hör säsongen till. Missa inget kul! Registrera dig här redan nu.
( * Obligatoriska fält.)
 

Vad är du intresserad av?
* Genom att klicka på prenumerera godkänns villkoren nedan.


 

 

Villkor:
Genom att registrera dig till nyhetsbreven från Landleys kök accepterar du dessa villkor samt att Landleys kök får skicka e-post till dig. Innehållet i nyhetsbreven är enbart avsedd som allmän information och inspiration, och kan innehålla sponsrad reklam och rabatter.

Genom att registrera dig till nyhetsbreven från Landleys kök godkänner du att dina personuppgifter så som namn, e-postadress och intressen registreras. Personuppgifterna du registrerar används för att kunna skicka ut nyhetsbrevet till dig, verifiera din identitet samt för att i förekommande fall kommunicera med dig. Personuppgifter och annan information som du registrerar på www.landleyskok.se kommer inte att överföras eller säljas vidare till andra företag i marknadsföringssyfte.

I nyhetsbrevet som kommer cirka en gång per månad fokuserar jag på det som är värdefullt för dig i form av recept, tips, inspiration och erbjudanden som jag själv hade tackat ja till. Naturligtvis är det helt gratis att prenumerera och lika enkelt att avsluta sin prenumeration när så önskas.

Personuppgiftspolicy:
Dina personuppgifter sparas inte under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn för ändamålet enligt dessa villkor. Lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder används för att skydda dina personuppgifter. De personuppgifter som samlas in kan lagras och behandlas huvudsakligen i den region där du bor, i Sverige, eller i andra länder där Landleys kök, dess samarbetspartner, dotterbolag eller leverantörer är verksamma. Lagringsplatserna väljs med avsikt att fungera effektivt, att förbättra prestanda och skapa redundans i syfte att skydda data om strömavbrott eller andra problem skulle inträffa. Landleys kök vidtar åtgärder för att säkerställa att de uppgifter som samlas in behandlas enligt bestämmelserna i denna policy och enligt tillämplig lagstiftning där uppgifterna finns. Om dina personuppgifter skulle överföras till tredje land, d.v.s. land utanför EU/EES, vidtas andra åtgärder i enlighet med tillämpliga lagkrav. Dina rättigheter som prenumerant på nyhetsbreven från Landleys kök innefattar; rätt till tillgång, rätt till rättelse, rätt till radering, rätt att göra invändningar, rätt till begränsning samt rätt till dataportabilitet.

Personuppgiftsansvarig är Made by Red AB, org.nr. 556997-9502, som ägs av Madeleine Landley. Du har rätt att en gång per kalenderår, skicka en skriftligt undertecknad ansökan ställd till Made by Red AB för att få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig samt hur dessa behandlas. Nyhetsbreven är alltid märkta med en länk för avregistrering längst ner.

Kommentarer (13)

 • heidi carlberg 2018-09-02 kl. 22:54 Reply

  jag är numera pensionär och vistas mer på vårt landställe. där har jag ingen uppkoppling och urusel mottagning på mobilen .nu är jag hemma och vill verkligen var kvarr hos dig ,superbra recept och lätt att lyckas med! kram Heidi Carlberg

  • Madeleine Landley 2018-09-03 kl. 09:25 Reply

   Hej Heidi.

   Vad härligt att höra – det gör mig glad :)
   Massor av kramar.

   Mvh
   Madeleine

 • christina adler 2018-08-30 kl. 14:54 Reply

  har blivit bortplockat pga inaktivitet ..men det har inte kommit speciellt många mejl,,

  • Madeleine Landley 2018-08-31 kl. 08:01 Reply

   Hej Christina.

   Det kommer ett utskick i början av varje månad. Har du inte fått några under denna tid har de troligtvis hamnat i ditt spamfilter.
   Vill du fortsätta ta emot nyhetsbreven signar du upp igen och lägger till avsändaradressen noreply[a]landleyskok.se som icke spam.
   Du kan också kika i din spam-mapp och välja ”icke spam” på mailen om de ligger där. Nästa nyhetsbrev kommer imorgon.

   Mvh
   Madeleine

 • `Helen Westlund 2017-04-13 kl. 10:15 Reply

  Hej

  Min mailadress har blivit borttagen för att jag inte öppnar breven men det har ju inte kommit så speciellt många. jag brukar spara breven i en receptmapp för kommande matlagnings inspiration och det är inte alltid jag öppnar dem på en gång. Nu försökte jag anmäla mig igen men det gick inte. Får bara detta meddelande: För många registreringsförsök har gjorts med denna e-postadress. Försök igen om 5 minuter. (#8171)
  Till nyår provade jag receptet på sotad och hasselnötsinbakat rådjur, vilken succe det blev! Inte alltför svårt för en amatör som mig och så fantastiskt gott!

  • Madeleine Landley 2017-04-13 kl. 12:09 Reply

   Hej Helen.

   Se ovan kommentar – alla andra som registrerat sig de senaste dagarna kommer att fortsätta få nyhetsbreven.
   Det blev en miss där nya prenumeranter inte skulle ha fått detta utskick.

   Mvh
   Madeleine

 • Helén 2017-04-12 kl. 19:04 Reply

  Jag börjar prenumerera idag du har inspirerande recept!
  Gillar att du skriver vad din mamma sagt t.ex. om Jansson🤗

 • Ulla 2017-04-12 kl. 14:18 Reply

  Hej

  Jag fick brev att jag aldrig öppnar och tittar på brevet du skickar. Det kan ju bero på att jag aldrig fått något att öppna?
  Nu brukar jag besöka din sida ändå, så det kanske inte spelar någon roll.

  • Madeleine Landley 2017-04-12 kl. 19:12 Reply

   Hej Ulla.

   Det blev en liten miss i det hela vilket gjorde att de som nyligen registrerat sig också fick det senaste meddelandet.
   Självklart ska det inte vara så, men jag ska se till att du – och alla andra som registrerat sig de senaste dagarna kommer att fortsätta få nyhetsbreven.
   Ledsen för detta och hoppas du ska hitta inspiration i kommande nyhetsbrev :)

   Mvh
   Madeleine

 • Kerstin 2016-09-20 kl. 11:31 Reply

  Jag saknar en ruta ”vegan/vegetarisk”

 • Karin Persson 2015-09-06 kl. 08:07 Reply

  När jag letar efter recept på nätet, hamnar jag ofta i landleys kök. Recepten är enkla, tydliga och inspirerande. Dessutom är jag alltid, hittills, nöjd med resultaten!

  • Madeleine Landley 2015-09-09 kl. 14:52 Reply

   Hej Karin.

   Vad roligt att höra – det värmer :)
   Stort tack.

   Mvh
   Madeleine

Lämna gärna en kommentar nedan. Har du en fråga om receptet/inlägget? Kolla först om den finns besvarad i FAQ:n. Observera att inga frågor besvaras via mail eller sociala medier – endast via bloggen.

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är markerade med *.

Du kan använda HTML-taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>