Prenumerera på nyhetsbreven från Landleys kök

Klart du ska ha nyhetsbreven från Landleys kök. Det är ju helt gratis.
Nyhetsbreven kommer till din e-post en gång per månad och är laddade med inspiration, recept samt tips på mat och vin som hör säsongen till. Missa inget kul! Registrera dig här redan nu.
( * Obligatoriska fält.)
 

Vad är du intresserad av?
* Genom att klicka på prenumerera godkänns villkoren nedan.


 

 

Villkor:
Genom att registrera dig till nyhetsbreven från Landleys kök accepterar du dessa villkor samt att Landleys kök får skicka e-post till dig. Innehållet i nyhetsbreven är enbart avsedd som allmän information och inspiration, och kan innehålla sponsrad reklam och rabatter.

Genom att registrera dig till nyhetsbreven från Landleys kök godkänner du att dina personuppgifter så som namn, e-postadress och intressen registreras. Personuppgifterna du registrerar används för att kunna skicka ut nyhetsbrevet till dig, verifiera din identitet samt för att i förekommande fall kommunicera med dig. Personuppgifter och annan information som du registrerar på www.landleyskok.se kommer inte att överföras eller säljas vidare till andra företag i marknadsföringssyfte.

Dina personuppgifter sparas inte under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn för ändamålet enligt dessa villkor. Lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder används för att skydda dina personuppgifter, dock avsägs alla garantier om full säkerhet för de uppgifter som registreras på grund av eventuella dataintrång och bristande hantering hos tredje part.

Personuppgiftsansvarig är Made by Red AB, org.nr. 556997-9502, som ägs av Madeleine Landley. Du har rätt att en gång per kalenderår, skicka en skriftligt undertecknad ansökan ställd till Made by Red AB för att få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig samt hur dessa behandlas. Nyhetsbreven är alltid märkta med en länk för avregistrering längst ner.

I nyhetsbrevet som kommer cirka en gång per månad fokuserar jag på det som är värdefullt för dig i form av recept, tips, inspiration och erbjudanden som jag själv hade tackat ja till. Naturligtvis är det helt gratis att prenumerera och lika enkelt att avsluta sin prenumeration när så önskas.

Kommentarer (1)

  • P. H. 2016-01-31 kl. 13:48 Reply

    Trevligt. Ser fram mot nyhetsbrev. Tack för alla tips jag redan fått.

Har du en kommentar eller fråga om receptet/inlägget? Lämna denna nedan. Observera att inga frågor besvaras via mail.

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är markerade med *.

Du kan använda HTML-taggarna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>