Äggröra med örter, skinka, salladslök och paprika

Äggröra med keso

Starta dagen med en näringsrik och bra frukost. Den här äggröran är enkel att göra och kanongod. Keson ger en tuggig konsistens och örterna massor av god smak. Servera förslagsvis med basilikafrallor och en klick färskost.

Äggröra med örter, skinka, salladslök och paprika

Äggröra med örter, skinka, salladslök och paprika

För: 4 personer

8 ägg
3 dl keso
1 vitlöksklyfta
2 msk blandade, färsklippta örter
salt, peppar
1 röd paprika
2 knipplökarsalladslökar
100g rökt skinka

1. Rör ihop ägg och keso. Pressa i vitlök, ha ner klippta örter och kryddor.

2. Strimla upp paprika, knipplök och tärna skinkan.

3. Stek äggröran under omrörning, när vätskan börjar reduceras, ha ner paprika, lök och skinka. rör ihop allt och låt steka några minuter till. Servera förslagsvis med basilikafrallor och en klick färskost.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.