Annorlunda recept på Falukorv i ugn

Falukorv i ugn på nytt vis

Är du fast i samma gamla rutiner? Blir maten oftast likadan och du tycker det är dags för något nytt? Prova något av dessa annorlunda recept på falukorv i ugn – det är varken svårare eller jobbigare än något annat. Dessutom är det kanske dags att både smaklökar och ögon får sig något nytt och lite roligare? Har du kinkiga barn därhemma kan det också hjälpa att skoja till maten lite och bjuda på något annorlunda.

För många är falukorv i ugn en maträtt där man skär snitt i en falukorvsring och pillar i ost och tomat mellan skårorna. Visst, är klassisk falukorv i ugn supergott. Men varför inte variera det hela med lite andra ingredienser och olika former?

Enkel vardagsmat till veckorna

Korv i ugn är verkligen smidigt då det lagar sig självt. Man bara förbereder det hela och stoppar in maten i ugnen. Sedan får den bli klar där inne medan man gör något annat – diskar, dukar eller bara pustar ut. Sånt gillar jag!

På vardagarna ska det inte vara omständigt eller besvärligt att laga mat – det ska gå enkelt och inte ta en massa tid. Tid har man ändå så lite av, så varför ödsla bort den på en massa trixande när man kan hålla det enkelt och så här gott? Nedan har jag samlat de 6 bästa recepten på falukorv i ugn. Här hittar du också ännu fler goda och roliga recept på falukorv.

Annorlunda recept på Falukorv i ugn

Köp boken Grytor - lättlagat till vardag och helg

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.