Baconinlindad kyckling med äpple och svamp

Dessa baconlindade kycklingfiléer är lätta att böra. Baconet ger god sälta till kycklingen och äpplet tillför sötma. Servera förslagsvis med det på bilden; små grönsaksgratänger och krispig sallad. Eller varför inte som plock i en buffé?

För: 4 personer

2 stora kycklingfiléer
2 paket bacon
1 dl stekt svamp
1 rött äpple
salt, peppar, oregano, vitlökspulver

1. Stek kycklingfiléerna ca 5 minuter på varje sida. Låt svalna.

2. Skiva upp äpplet. Dela kycklingfiléerna i två på längden så att du får fyra bitar.

3. Lägg ut baconremsor intill varandra. Lägg kycklingfiléen ovanpå och toppa med äpple och svamp. Rulla ihop och stek till baconet är knaprigt och kycklingen genomstekt.

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.