Baconinlindade kronärtskockor

Lättlagat tilltugg

De här små aptitretarna är så enkla att göra och blir larvigt gott. Kronärtskocka är i vanliga fall lite knepigt att kombinera till vin, men med hjälp av baconets sälta och fett som smakbryggor blir det gott och lättmatchat.

Enkla aptitretare till fest

Den här enkla mingelmaten behöver inte serveras varm utan kan stekas på i förväg och plockas fram när gästerna kommer. Det är en riktig smakbomb och är hur gott som helst att servera till en öl eller ett glas vin. Man kan också servera dem som del i en buffé.

Jag gillar enkel mat och lättare än så här blir det knappast. Kombinera gärna med annan mingelmat och goda aptitretare.

Baconinlindade kronärtskockor

För: 8 personer

Baconlindad kronärtskocka

1 burk kronärtskockshjärtan
1 paket bacon

1. Rulla in kronärtskockorna i baconet och stek i panna till baconet är knaprigt. Klart!


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.