Bästa och läskigaste recepten, dukningarna och inspirationen till halloween

Bästa och läskigaste recepten, dukningarna och inspirationen till halloween

Halloween är tiden då vi verkligen kan skoja till maten i köket och göra det riktigt läskigt. Det jag älskar framför allt med denna högtid är att man kan gå all in med pumpa i maten, men visst finns det riktigt kreativa knep att ta till. Denna gång står jag inte själv för recepten utan har letat runt på vårt älskade internet… Ja, vad hade vi gjort utan internet?

Bästa tipsen till halloween

Här har jag samlat de bästa och läskigaste recepten, dukningarna och inspirationen till halloween samt rolig tips på hur du dekorerar och gör det stämningsfullt. Det finns många roliga recept att göra därute, men många är svåra, lite smaklösa och nästan för äckliga. Här har jag valt ut de allra bästa och enklaste.

De flesta recepten är på engelska, så är engelskan lite ringrostig kan man förstås ta hjälp av Google Translate. Jag rekommenderar också denna guide med måttomvandlingar från utländska till svenska mått. Hoppas du du hittar något riktigt läskigt. Följ också gärna min Halloween Board på Pinterest där du bland annat hittar recepten nedan, samt ännu fler recept, dekorationer, drinkar och inspiration.

» Kolla också in de lite snällare halloweenrecepten här i Landleys kök

Läskigaste recepten på mat till halloween

Inspirerande dukningar och dekoration till Halloween

Har du ett läskigt halloweenrecept, tips, inspiration eller spännande dukning som borde finna med här? Tipsa mig gärna i kommentarsfältet nedan.


Köp boken Vegomat : Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.