Bästa recepten på kycklinggryta

Enkel vardagsmat

Kycklinggryta är himla bra vardagsmat. Till att börja med är kycklingkött ett ljust, magert kött som passar bra när man vill hålla sig i form. Att sedan göra en gryta på det är enkelt och gör det saftigt. En god gryta är lätt att göra mycket av vilket gör att det räcker till många middagar och matlådor dagarna efter. Jag gillar att laga mat på det här viset eftersom man inte behöver laga lika mycket mat i veckorna. Grytan är nämligen bara att värma på dagen efter och eventuellt krydda upp med lite nya smaker, om man så vill.

Goda recept med kyckling

Eftersom jag tycker så mycket om at göra gryta med kyckling har jag här samlat bästa recepten på kycklinggryta som finns här i bloggen. Här finner du allt ifrån kryddiga varianter med goda tillbehör såväl som thaiinspirerade kycklinggryta med kokosmjölk och koriander. Jag har också tagit med en goding som lagas med hel kyckling i Crock Pot. Du hittar också gryta på lite annorlunda detaljer så som kycklingklubbor. Alla delar måste ju användas på kycklingen, även om det är himla bekvämt med kycklingfilé.

» Fler recept med kyckling hittar du här

Bästa recepten på kycklinggryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.