Hur gott är det inte med Tex Mex? Dessa räkor kan man grilla i en grillpanna, alternativt på en vanlig grill. Servera dem med skalet på så blir det tjusigt. Glöm inte servetterna!

För: 4 personer som plockmat

20 stora räkor med skal (frysta)
2 msk citronsaft
1 msk sambal oelek
1 msk olivolja
1 tsk äppelcidervinäger
salt, peppar, timjan

1. Lägg de frysta räkorna i en skål. Häll på citronsaft, vinäger, sambal, olja och kryddor.

2. Låt ligga i lagen till de har tinat (ca 1-2 timmar.)

3. Hetta upp en grillpanna med olja. Lägg ut räkorna och stek till de har fått fin färg på båda sidorna. Skeda på lagen på räkorna under stekningen.

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.

Hur gott är det inte med Tex Mex? Dessa räkor kan man grilla i en grillpanna, alternativt på en vanlig grill.