Knapriga brödpinnar med svamp och västerbottenost

Enkelt tilltugg med Västerbottensost och svamp

Ett gott tilltugg behöver varken ta tid eller vara svårt att göra. Dessa goda brödpinnar med västerbottensost är enkla att göra och passar fint till kräftskiva såväl som tillbehör till en skål med pasta eller soppa. De går också snabbt att göra och är utmärkta att bjuda gästerna på till fördrinken när maten lagas. Få ingredienser och lite tålamod – perfekt! Vill du göra till fler personer dubblar du bara mängden.

Recept med svamp

Jag tycker det är underbart gott med svamp i maten, men ibland tryter kanske inspirationen. Vad ska man egentligen laga av all svamp? Ja, söker du ännu fler recept med svamp kan du söka uppe till höger här på webbplatsen. Då hittar du goda recept både på svampsoppa, svamppaj och pasta med svamp.

Knapriga brödpinnar med svamp och västerbottenost

För: 4 personer

Knapriga brödpinnar med svamp och västerbottenost

1 tortillabröd
3 msk stekt svamp
4 msk riven västerbottenost
1 näve rucola
salt, peppar, timjan

1. Hetta upp en stekpanna. Lägg tortillabrödet i pannan, riv ost över.

2. Då osten börjar smälta, strössla ut svampen. Stek på högsta värme till brödet börjat torka till och buckla sig. Lägg då på rucolan. Tag av och skär till remsor.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.