Landleys allra bästa recept

Mina allra bästa recept

Har du sett att det finns vissa recept här i bloggen som är taggade med Landleys favoriter? Denna taggning använder jag på de recept som jag tycker extra mycket om. Helt enkelt Landleys allra bästa recept. Det kan rör sig både och vardagsrecept och festrecept. De kan vara lättlagade och ibland kanske lite mer invecklade… ja okej, oftast är de rätt enkla, men det beror förstås på vilken kunskapsnivå man har i köket.

Madeleine LandleyJag har en kompis, som när han besöker min blogg, oftast spanar in Landleys favoriter. Hans smakpalett är tydligen synkad med min och då vet han att man inte blir besviken av dessa recept. Man skulle nästan kunna säga att detta är en liten hemlighet till hur man hittar de allra bästa recepten och pillar russinen ur kakan. Men precis som alltid är smaken subjektiv och alla tycker olika. Sälta, syra och smaken av kål är uppenbarligen riktiga vattendelare – och jag älskar dem alla. Men visst är det så, att det någon älskar kan någon annan hata. Med det sagt är detta mina favoritrecept och ingen annans.

Vilken är din favorit?

Samlingen i Landleys favoriter har växt under åren och i skrivandets stund finns det 391 recept (av 2607 publicerade recept) i denna kategori. Jag tyckte alltså att det var dags att nominera mina absoluta, absoluta favoriter. Och det är inte lätt, för de är ju alla så goda enligt mina smaklökar. Här kommer i alla fall ett litet försök att bjuda på det allra bästa av de russin som redan pillats ut. Det är alltså inte baserat på hur populära och välbesökta recepten är utan vilka jag tycker är något extra. Jag hoppas att du ska gilla dem.

Landleys allra bästa recept


Köp boken Vegomat : Från gryta och gratäng till pasta, paj och pirog

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.