Pizzaspecial: 3 recept på hemlagad pizza

Enkel mat efter nyår

Så här efter nyår är det många som känner att musten gått ur dem, rent matlagningsmässigt. Flera ställer till med stor nyårsfest, och då är det inte konstigt att man behöver en liten paus i matbestyren. Enligt pizzabagarna är nyårsdagen den dag på året då man säljer som mest pizza. Folk är trötta och bakis och då passar det fint med mat av den trösterika karaktären.

Pizzaspecial: 3 recept på hemlagad pizza

Att göra egen pizza är dock inte svårt och blir förstås lite roligare då man kan variera innehållet på ett annat vis. Här kommer tre recept på olika pizzadegar. dessutom bjuds det på tre pizzavarianter samt en snabblagad fuskvariant för den som måste ha mat på studs. God fortsättning.

3 Goda och enkla Recept på Pizzadeg

3 Goda och enkla Recept på Pizzadeg

Variera pizzadegen. Här hittar du tre varianter på pizzadeg, en snabblagad deg med bakpulver, en med jäst och en smakrik med surdeg.

Snabblagad Pizza med Pitabröd – Pitza

Snabblagad Pizza med Pitabröd – Pitza

Är du hungrig nu? Skippa degknådandet och testa dessa snabblagde småpizzorna som görs på pitabröd. Bara att toppa med vad man har hemma och vad man tycker är gott.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.