Testa matkasse med rabattkod på 200 kronors rabatt

Testa matkasse med rabattkod på 200 kronors rabatt

Det märks att vardagen börjar återgå till det gamla vanliga. Folk är tillbaka på jobben och vanlig mat står på agendan. Åter igen är vår tid begränsad mellan familj och jobb, vilket betyder att planering, enkla recept och middagsrätter är ett måste. För att göra livet lite enklare är det många som prenumererar på en matkasse. Jag samarbetar själv med ett matkasse-företag som heter Gastrofy. Detta innebär att man hittar utvalda recept från Landley kök och enkelt kan köpa hem varorna.

Passa på! Använder du rabattkoden ”landleyskök” får du 200 kronors rabatt på din första matkasse hos Gastrofy. Klicka här för att prova redan nu.

Grönsaker matkasse Gör matinköpen enklare

Det finns många matkassar att välja på, men det fina med Gastrofy är inte att man väljer en diet eller typ av kasse för att sedan få färdiga recept kastade i famnen på sig.

Hos Gastrofy har du en större valfrihet och väljer istället att följa en kock eller en matbloggare för att få inspirerande recept – som du själv väljer.

Ovanpå det anger du om du har särskilda preferenser så som ekologiskt eller närproducerat. Alla Gastrofys matinspiratörerna har olika inriktning på sina recept vilket gör det enkelt att hitta något som passar. När som helst kan man också byta eller lägga till fler att inspiratörer följa.

Goda recept skapade av kända matkreatörer

Bland inspiratörerna hittar du förutom mig, Madeleine Landley från Landleys kök även Mikaela Hedenskog från senaste säsongen av Sveriges Mästerkock, Annika Sjöö som bland annat gjort sig känd som vinnare tillsammans med Magnus Samuelsson i Let’s Dance, Alexandra Zazzi med sina härliga Italienska recept, samt bloggerskan Åse Falkman Fredrikson från 56kilo.se.

Madeleine LandleyHos Gastrofy är du heller inte tvingad att följa ett recept till punkt och pricka (om du inte vill) utan kan välja bort och lägga till produkter i din matkasse. På så vis skiljer sig Gastrofy från de tråkiga, konventionella matkassarna (och tro mig, det är ofta jag hör folk gnälla över hur trista deras matkassar är och att de inte alls gillar recepten, just av den orsaken att de inte kan välja). Du kan förstås också välja hur ofta du vill ha en matkasse eller när som helst pausa den, om så önskas.

Enkelt, smidigt och flexibelt

Jag har själv provat att beställa Gastrofys matkassar och tyckte det hela gick smidigt (annars hade jag heller inte rekommenderat tjänsten). Kassen kom när den skulle och matvarorna var fräscha och höll bra. Det är helt enkelt krångelfritt, modernare och ett mer flexibelt sätt att handla mat.

Glöm som sagt heller inte att du får du 200 kronors rabatt på din första matkasse om du använder rabattkoden ”landleyskök”.

Var levererar Gastrofy?

Gastrofy levererar matkassar till Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Norrköping, Kalmar och Borås. Från och med slutet av månaden (augusti 2016) är det också möjligt att beställa om man bor i Eskilstuna, Eslöv, Karlshamn, Linköping, Luleå, Mönsterås, Täby, Uddevalla eller Visby.

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.