Tävla om biljetter till Taste of Stockholm

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till @ainisphotos, @petercomstedt, katten71, @andrettin och @petula_75 som postade bilder på sina hemliga ingredienser och vann två biljetter vardera till Taste of Stockholm 2014. Under kan ni se vinnarbilderna.

Vinnate Taste of Stockholm

Vilken är din hemliga ingrediens?

Snart är det dags! Den 26-28 september kan vi äntligen ta del av det trevliga mat-eventet Taste of Stockholm i Wasahallen på Djurgården i Stockholm. Är du sugen på att gå? Läs mer här.

Taste of Stockholm 2014

Grillad citronTaste of Stockholm är det kulinariska mateventet för den som är intresserad av god mat och dryck i kombination med intressanta föreläsningar, bokförsäljning, provsmakning och annat kul. I samband med detta kan du nu tävla om biljetter till Taste of Stockholm här i Landleys kök.

Tävla om biljetter till Taste of Stockholm 2014

Vilket är ditt hemliga knep för att få maten att bli ännu bättre? Använder du en särskild hushållsmaskin eller något fiffigt verktyg? Har du kanske en smaksättare eller krydda du gärna använder för att lyfta anrättningen? Ja, knepen är förstås många och nu får du chansen att dela med dig av dina bästa idéer.

» Här kan du läsa mer om Taste of Stockholm 2014.

Regler och tävlingsvillkor:

Du kan delta med obegränsat antal bilder. 5 vinnare får två (2) biljetter var. För att kunna delta i tävlingen måste du ha ett öppet Instagramkonto så din bild syns. En jury i det Landleyska köket utser en vinnare som sedan kontaktas via instagram. Vinnarbilderna kommer att publiceras på webbplatsen Landleys kök. Tävlingen pågår till och med den 24 september 2014.

Genom att ladda upp din bild och tagga den med #Landleyskök #SecretIngredient godkänner du ditt deltagande i tävlingen, dessa regler samt och instagrams allmänna villkor. I och med detta intygar du också att det är du som tagit bilden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej lösas in mot kontanter. Juryns beslut kan inte överklagas.

Förhandsboka boken Grytor - lättlagat till vardag och helg

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.