Tävla om en Crock Pot

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till @ikoketmedanders som tog hem vinsten, lyxmodellen från Crock Pot. Under har ni vinnarbilden. Hoppas Crock Poten kommer till användning vid massor av sommarens grillfester och annat gott.

Vinnare Crock Pot

Tävla om en Crock Pot på instagram!

Nämen hör och häpna. Landleys kök har en tävling! Ni som vet att jag inte håller tävlingar skrockar säkert finurligt nu. Dock är det lite andra bud när det handlar om saker jag tycker om – och Crock Poten är en kär medlem i Landleys kök som jag gärna pratar varmt om. Till en början var jag faktiskt skeptiskt till Crock Poten (läs utvärderingen här). Jag tänkte att det bara skulle bli ännu en pryl att ta plats i köket och som ganska snart stå och samla damm i sällskap av eventuella, bortglömda glassmaskiner och råsaftcentrifuger…

Crock Pot – bästa tillbehöret

Lammlägg i Crock PotNär jag väl hade använt min Crock Pot första gången var jag helt frälst! Den här underbara maskinen lagar maten när jag är ute och gör annat. På morgonen fyller jag den med kött, grönsaker och vätska. Därefter får den stå där och puttra i godan ro under dagen.

Jag behöver inte oroa mig för att det ska koka över eller bränna fast. Dessutom blir det så gudomligt mört eftersom den arbetar på en låg temperatur. Jag har testat olika slökokare och Crock Poten är min absoluta favorit som alltid får maten klar med bravur.

Det kan också låta trivialt, men det faktum att Crock Poten går ner i vasken när det ska diskas är guld värt, såvida man inte vill köra den i diskmaskinen.

Grilla med Crock Pot!

Fikonfylld fläskkarréFörst lagades det mycket grytor i Crock Poten. Dock insåg jag rätt snabbt hur bra den var till mycket annat – framför allt till grillat! Under sommarhalvåret förkokar jag det mesta, därefter sedan hamnar fläskkött, stekar, ribs, eller vad det nu må vara på grillen för att få en härlig grillyta och lite maillardeffekt. Underbart!

Köttet blir mört och fint och formligen smälter i munnen. Den som är rädd för att misslyckas med grillningen har stor hjälp av en Crock Pot.

Så med tanke på hur himla bra det är med en Crock Pot till sommarens grillning, vad passar då inte bättre än att tävla ut Crock Pot till ett värde av 1295 kronor? Var med och tävla du med – det är väldigt enkelt!

Vad vann man?

  • Crock Pot med keramikgryta på 5,7 liter (beräknad för 6 personer)
  • Två värmeinställningar och en varmhållningsfunktion
  • 20 timmars nedräkningstimer. (Crock Poten övergår automatiskt till varmhållningsläge när tillagningstiden är uppnådd.)
  • Löstagbar sladd enligt svensk standard
  • Keramikgrytan kan diskas i maskin. Recept medföljer. 2 års garanti
  • Pris i butik: 1295:-

Regler och tävlingsvillkor:

Du kan delta med obegränsat antal bilder. Förstapriset är en Crock Pot till ett värde av 1295:-. För att kunna delta i tävlingen måste du ha ett öppet Instagramkonto så din bild syns. En jury i det Landleyska köket utser en vinnare som sedan kontaktas via instagram. Vinnarbilden kommer att publiceras på webbplatsen Landleys kök. Tävlingen pågår till och med den 31 juli 2014.

Genom att ladda upp din bild och tagga den med #Landleyskök #GrillaMedCrockPot godkänner du ditt deltagande i tävlingen, dessa regler samt och instagrams allmänna villkor. I och med detta intygar du också att det är du som tagit bilden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej lösas in mot kontanter. Juryns beslut kan inte överklagas.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.