Är du typen som måste ha en stoooor kopp kaffe för att vakna på morgonen? Det är i alla fall jag. Efter att ha mätt upp med ett decilitermått kunde jag konstatera att min morgonkopp rymmer 4,5 dl – jag dricker två såna… Oavsett vad din morgonkopp innehåller och oavsett hur stor eller liten den är så måste den i alla fall drickas med stil. Här har du några coola muggar att inspireras av.

Troligtvis koppen med mest attityd just nu. Handtaget har formen av ett kromat eller guldfärgad knogjärn. Slå till på en direkt genom att surfa in hos Cool Stuff.

För den dedikerade fotonörden finns nu det ultimata tillbehöret till fotoväskan – objektivmuggen. Kakorna kan man lägga i motljusskyddet som även agerar lock. Föredrar man Nikon finns även det. Den här hittar du i alla fall hos Lens Mugs.

Börjar du morgonen med att gå igenom Facebook-flödet för att se vad dina polare har för sig? Varför inte göra det med en passande mugg. Tumme upp för den. Finns hos Cool Stuff.

Oavsett om du tycker kaffet smakar skit eller inte så gäller det att hålla god min. Den här muggen är i alla fall muggarnas ”mugg”. Rätt kaxigt att slurpa rakt ur toalettstolen. Hittar den gör du hos Prylia.

Ibland vill man vara lite svår, vad passar då inte bättre än att dricka morgondrycken ur Rubiks kub? Du hittar den här kluriga koppen hos Roliga prylar.

Om det nu är så att kaffet smakar skit kan det förstås bero på olika orsaker. Kanske helt enkelt på muggen? Att dricka ur den här utan att garva kan nog i alla fall bli svårt. Köp den hos Shiny Shack.

Vi brukar reta min sambo och kalla honom för kakmonstret. Är då inte den här muggen perfekt? Kaffet dricks som vanligt upptill och kakorna kan förvaras nertill. Smartare lösning för ett kakmonster får man leta efter. Kan köpas hos Mocha.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.