Ibland snubblar man över såna där riktigt coola saker som man bara måste ha till köket. De här prylarna är både för stora och små och bringar garanterat fram några skratt.

Banana handle
Varmt handtag på stekpannan är inte längre något problem. Inte om den här bananen får bestämma. Smidigt att slippa en klumpig grythandske, dessutom riktigt knasig. Amazon säljer den.

Får jag presentera Fred. Sleva upp pastan med en söt liten dinosaurie. Skojigt om man har barn hemma som man vill pigga upp – eller om man är ett barn själv. Hittar den gör man hos Amazon.

Piranha CutterSkär pizzan med en pizzaslicare med attityd. Den här pirajan fixar jobbet i ett hugg och säljs hos Target.

Gin & Titonic
Dekorera drinken med sjunkande skepp. De här ”coola” iskuberna blir som små Titanics och ett annorlunda inslag i drickan. Fred and Friends Gin and Titonic Ice Cube Tray hittar du på Amazon.

Monkey PeelerSvårt att hitta en bra skalare? Den här coola lilla apan löser alla dina skal-problem. Monkey Peeler hittar du hos hos Target eller Amazon.

Hur mycket ris vill du koka? Som mängden av en dinosauriehjärna eller kanske som en människas andetag? Det här coola måttet kombinera nytta med lite nya kunskaper. Hittar den gör du hos Think Geek.

Förhandsboka boken Grytor - lättlagat till vardag och helg

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.