Vi spenderar rätt mycket av vårt liv med en mugg i handen. Vissa dricker kaffe för att vakna, andra te. Vad dricker du? Här kommer i alla fall några roliga muggar att förgylla din kaffedrickande vardag med. Vill du se fler coola muggar kan du kika på första delen av denna kaffemuggs-trivia. Den hittar du här.

Jag har insett hur svårt det är att i skrift förmedla sarkasm. Med den här muggen får du kanske åtminstone lite hjälp på traven att berätta att ironin är påladdad i verkliga livet. Cafe Press, säljer den.

Alla dessa switchar som finns i mobilerna nu för tiden börjar bli standard, så varför inte ha dem på en mugg? Bara att dra i reglagen för att komma ihåg att du har fått i mjölk och socker – och kaffe, så klart. Spana in den hos Amazon.

Vi som har jobbat som originalare vet hur viktigt det är att välja rätt färg. Den här muggen är riktigt originalar-geekig med en inbyggd Pantone-karta på insidan av muggen – allt för att enkelt kunna bestämma när det är tillräckligt eller för mycket mjölk. De som tillverkar den här muggen heter Suck.uk.

Släpp ut din inre Star Wars-nörd och slappna av med en kopp Vader-kaffe. Bara att lyfta på locket, aka fontanellen, och ta en slurk. Hala fram din lightsaber och surfa in på Amazon för att köpa en.

Extremt cool mugg som reagerar på värme. När den är kall och utan innehåll är muggen svart med texten ”off”. Så fort man häller i varm dryck aktiveras den och blir vit. Samtidigt dyker också texten ”on” upp. VIll du veta om du är på eller av är det bara att kika in hos Roliga prylar.

Visste du att det går tre koppar kaffe på en mugg? I alla fall om man ska lita på den här muggen. Ta tre koppar på en gång vetja, så slipper du springa. Hittar den gör du hos Amazon.

Den här coola muggen går varken att dricka ur eller köpa. Riktigt häftig är den i alla fall. Vill du köpa bilden så går den att få tag i via iStock.

Förhandsboka boken Grytor - lättlagat till vardag och helg

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.