Dags för lite sköna grillhandskar. Jag tycker att det är extra viktigt att handsken är tillräckligt vadderad så att värmen inte går igenom. Viktigt är även att den går upp tillräckligt långt över armen så att man inte bränner sig när man tar in och ut saker ur ugnen. Jag har lyckats med det några gånger, och det är inte skönt. Huruvida de här är tillräckligt tjocka eller långa låter jag vara osagt, däremot är de så balla att det inte spelar någon roll.

Pixel mitten
Själv är jag extra förtjust i den här pixel-handsken. Den är så cool, men det är kanske för att jag är en pixelperfektionistisk nörd också. Du kan köpa den på Roliga Prylar.

Skeletton mittenTuffa handskar som lyser i mörkret. Jag vet tyvärr inte var man kan få tag i dem eftersom de verkar vara slut överallt. Men är man bra på att Googla lär man säkert kunna hitta dem.

Shark mitten
Stoppa in tassarna i gapet på en haj? Tja varför inte. Är du modig så går dessa att hitta på The Design Town.

Monkey mitten
Tuff liten handske i silikon. Tål temperaturer upp till ca 220°. Flera andra varianter finns, som exempelvis ett grodansikte eller ansiktet av en hund. Hittar dem gör du hos Amazon.

Diamond mitten
Svårt att få en ring på fingret, hinta med stil eller skaffa en egen, men dessa grythandskar med inbyggd ring. Hos Roliga Prylar.

Head mitten
Supercoola handskar i form av bjudhuvuden, i tyg denna gång. Ta ut maten med hjälp av en älg eller en kossa. Från Amazon.


Avslutar med en supersöt handske som föreställer ett monster. Ska man skoja till det kan man lika gärna göra det ordentligt. Både den här och andra coola handskar kan du hitta hos Collisionware.

Förhandsboka boken Grytor - lättlagat till vardag och helg

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.