Minns du när du var liten och mamma sa att du inte fick leka med maten? Ja, det har väl kanske alla hört någon gång. Nu kan du en gång för alla ha svar på tal! Här är sakerna som gör att du vill leka lite extra med maten.

Enligt Sapore dei Mobili bör man smälta all den möbeldesign som förekommer – rent ordagrant. Häll i din favorit-kaksmet, och taadaa! Så har du söta små möbler att dekorera med strössel, glasyr och annat kul.

Brukade du driva mamma till vansinne med att använda hennes kastruller som trumset? Har du fortfarande svårt att sluta så kan du nu dra av en liten trumvirvel när du ändå står i köket – med kombinerad trumpinne i sleven. Mix Stix hittar du hos Roliga Prylar.

Skoja med sopgubben! Dessa knasiga soppåsar har tryck av akvariefiskar utanpå och väcker garanterat uppmärksamhet. Gold Fish Trash Bags hittar du hos Amazon.

Till sist något för den som vill ha sitt favoritvin i fred. Har du inte den hemliga kombinationen får du allt sitta med tomt glas. Rolig attiralj om man har klåfingriga typer omkring sig. Roliga Prylar står även för denna fiffiga manick.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.