TEsta en ny tesil

TEsta en ny tesil och piffa upp teet med en annorlunda te-sil. Men de här skojiga rackarna blir tedrickandet extra kul.

Pingvin

Doppa teet med hjälp av en pingvin. Tack vare att den är försedd med en timer kan du ställa in hur starkt te du vill ha. När tiden gått ut lyfter pingvinen själv upp tesilen med näbben. Pingvin med timer hittar du hos Butik Stylish.

Tea Rex

Om inte namnet ”Tea Rex” var coolt nog så är den här tesilen farligt rolig. Fyll den med te och fnissa när du sänker ner den i tevattnet. Tea Rex, hittar du hos Amazon eller Fred Flare.

Robot

En skön liten robot som håller sig fast i koppens kant med hjälp av sina små robotarmar. När den är klar är det bara att ställa av den på medföljande bricka. Roboten går att hitta både i butik hos bland annat Lagerhaus, men även på nätet hos exempelvis Amazon.

Rör

En stilren tesil i rostfritt stål. De mindre hålen är perfekta för finskuret te och gör att småflagor inte slinker ut i tevattnet. Botten går att ta ur. och gör den lätt att diska ur. Det snygga te-röret hittar du bland annat hos Textil och Presentia.

T-sub

Minns du filmen Yellow Submarine? Med den här ubåten blir det i alla fall svårt att glömma. Fyll på ubåten genom den öppningsbara fören, haka fast tesilen över kanten med hjälp av ankarkedja och krok – och se sedan hur den sjunker i tekoppen och släpper ut ett oljeläckage. Tufft! U-båten hittar du hos Ting Shop.


Köp boken Allt i ett-rätter – Lättlagat i panna, plåt, form och gryta

Gillar du receptet? Spara det som en favorit! Du hittar dina sparade favoriter om du klickar på det röda hjärtat i menyn högst upp på sidan.